top of page

Om Suletinden

Filefjell Vest AS er et selskap som eies i fellesskap mellom Buskerud Boligutvikling AS og Norsk Eiendomspartner AS.

 

Initiativtagerne har lang og bred erfaring fra eiendomsmarkedet, både boliger og fritidsboliger.

 

Selskapet selger til sammen 64 hyttetomter i hyttefeltet Suletinden. Området er delvis utbygd og har en fantastisk beliggenhet ved Filefjell.

 

Suletinden AS skal være et rent tomteselskap med ansvar for destinasjonsutvikling, salg av tomter og utbygging av infrastruktur.

filefjellvest_logo.png
SuletindenHytteområde.png
Kongevegen

Kongevegen over Filefjell

Filefjell er en av de historiske hovedrutene mellom Vestlandet og Østlandet. Kongevegen over Filefjell ble etablert som hovedvei mellom Oslo og Bergen på 1800-tallet. Første postrute ble lagt her i 1647.

Veien ble i 2017 kåret til Europas vakreste vandrerute og fikk EUs kulturminnepris. Hovedgrunnen til dette er de enorme oppmurte veistrekningene som det ikke finnes maken til hverken i Norge eller Europa.

Hele ruta er 110 kilometer lang fra Vang i Valdres til Lærdal ved Sognefjorden. Det er flotte muligheter for å bare gå deler av Kongevegen siden den krysser E16 flere ganger. Dermed kan du gå kortere turer som passer for hele familien. Langs hele Kongevegen finnes det fine attraksjoner og severdigheter som det er vel verdt å få med seg

Copyright_Viktoras-Urbonas_Vindhellavege
dji_fly_20230103_135742_560_1672750668571_photo.jpeg

Samarbeidspartnere

Samarbeidspartnere
Saltdalshytta logo.png

Hvilke hytte vil du ha?

Saltdalshytta anbefaler blant annet smarte Aasebu, romslige Olavsbu eller familievennlige Eidabu, til de store utsiktstomtene våre.

k24_cam003_vinter_kveld_1920x1080_web.jp
GoogleKart
bottom of page