top of page
IMG_1112_edited.jpg
Er det på tide å oppfylle hyttedrømmen? Midt imellom Bergen og Oslo, finner du Suletinden – et splitter nytt hytteanlegg på Filefjell.

 

 

– Da vi dro hit for å se på området i fjor høst, var vi ikke i tvil. Vanligvis tar vi oss god tid når vi er på jakt etter nye tomter, men her så vi umiddelbart noe unikt som vi bare ikke kunne si nei til, forteller Jan Steinar Thanke.

Unike helårshytter

 

Jan Steinar er daglig leder i Suletinden AS, som er utbygger av det nye hytteområdet på Filefjell. Her, like ved E16, ligger alt til rette for fantastiske tur- og aktivitetsmuligheter for store, små og firbeinte. Fremover vil Suletinden AS selge 60 nye hyttetomter skreddersydd for det moderne hyttelivet.

 

– Suletinden har en rekke kvaliteter som appellerer til meg personlig, men som jeg vet at mange andre også setter stor pris på. Jakt, fiske, skiløyper og alpinanlegg er i umiddelbar nærhet, samtidig som du har alle fordeler dagens hytteliv bærer med seg, som moderne infrastruktur og god tilgjengelighet, forteller Thanke.

Omgitt av høye fjell, daler og vann, møtes det beste fra øst og vest på Filefjell. Ved siden av storslått natur, er det også kort vei til kjente attraksjoner som Flåmsbanen, Kongevegen og Jotunheimen. Selv om det er lett å tenke på Filefjell som en vinterdestinasjon, har området mye å by på i sommerhalvåret også.

LN Saltdalshytta Print-1.jpg
– Jeg tok med meg familien til Suletinden i påsken. Så fort jeg steg ut av bilen, fikk jeg en helt egen ro som jeg sjelden har opplevd andre steder. Den friske luften og synet av fjellene gjør noe med meg. På Suletinden kommer du nært på urørt natur, samtidig som det ikke er langt unna opplevelser og aktiviteter – sommer som vinter. Det er ikke ofte det dukker opp helårshytter av dette slaget.

Det nye hyttefeltet, Suletinden, ligger midt imellom øst og vest.
Både fra Bergen og Oslo er reisetiden ca. 3,5 time.
Espen Tangerud.jpg

Tid til å være sammen

 

Det er lagt vekt på å gi alle tomtene gode sol- og utsiktsforhold. Med på laget er også Saltdalshytta, som kan levere nøkkelferdige hytter i ulike varianter, modeller og prisklasser.

 

– Suletinden er utformet som en moderne hyttegrend. Det vil si at det er god plass mellom hyttene slik at du har privatliv og mulighet til å trekke deg tilbake når du ønsker det. På den andre siden er naboene aldri langt unna om du føler for å være sosial, så du får på mange måter det beste av to verdener, sier Espen Tangerud, salgs- og markedssjef i Saltdalshytta BVT AS.

 

I løpet av den siste tiden har vi sett en solid oppgang i hyttesalget og det er spesielt fritidsboliger i Innlandet og i landets fjellkommuner som er populært. Å velge en splitter ny hytte gir deg forutsigbarhet og trygghet gjennom hele prosessen – fra det første spadetaket til du står med nøklene i hånden.

 

– Å investere i en ny hytte i dag er en svært god og sikker investering. Ikke bare er du sikret et bygg av høy kvalitet etter dine ønsker, men du slipper også å bekymre deg for vedlikehold og reparasjoner. Det er fint å kunne dra på hytta en helg uten å måtte tenke over at du burde gjort både det ene og det andre. I stedet har du en hytte som gir deg ro, avkobling og mer tid med dem du bryr deg om, sier Tangerud.

Barnefamilier og par i alle aldre

 

Enten du er glad i jakt og fiske, toppturer eller avslapping i hytteveggen, er Suletinden et område som passer for de fleste. De som allerede har kjøpt hyttetomt i feltet er både småbarnsfamilier, par og familier med voksne barn.

 

– Intensjonen vår er å skape et hyttefelt som omfavner folk i alle aldre og livsfaser, både de som er erfarne hyttefolk fra før og de som investerer i fritidsbolig for første gang. Den strategiske plasseringen mellom øst og vest, gjør dessuten området ekstra lukrativt for dem med familie ‘på andre siden’, sier Thanke.

 

Med høyfjellet rett utenfor hyttevinduet, ligger alt til rette for gode opplevelser året rundt. En hytte anno 2021 skal ikke bare ha høy standard og flotte kvaliteter – også tilgjengeligheten er viktig.

 

– For hyttefolket som kommer fra vest er det en stor fordel at veien dit ikke har noen fjelloverganger eller stengte strekninger som er til hinder. Det betyr at du enkelt kan komme deg til snødekte fjelltopper på vinterstid uten at det skal by på bekymringer.

 

Ønsker du en uforpliktende visning på Suletinden? Ta kontakt med oss på telefon eller e-post, så hører du fra oss.

LN Saltdalshytta Print-5.jpg
Om Suletinden

 

  • Suletinden AS selger 60 store og unike tomter i Suletinden hyttefelt ved Gramstølen på Filefjell.

  • Hyttefeltet ligger ca. 3 timer fra Bergen og Oslo og har enkel tilkomst uten fjelloverganger fra Bergen.

  • Filefjell blir gjerne omtalt som landskapet som skiller øst og vest, med Valdres og Lærdal som utgangspunkt. Suletinden befinner seg på vestsiden av området, nærmere bestemt i Lærdal kommune.

  • Foruten å være et anerkjent fjellområdet, er Filefjell også kjent for sine mange fiskevann og nærhet til både Flåmsbanen og Jotunheimen.

bottom of page